Дякуємо нашим медикам за невтомну працю!

ПрАТ «Рівнеобленерго» усвідомлює виклики, які постали перед медперсоналом наших лікувальних установ в умовах пандемії, саме тому внесло і свою лепту для забезпечення медиків Рівненської обласної клінічної лікарні першочерговими засобами індивідуального захисту – 30 поліпропіленових захисних медичних костюмів та 100 захисних окулярів.

Головний лікар КЗ «Рівненська обласна клінічна лікарня» Іван Зима за дорученням колективу лікарні, висловив щиру вдячність Голові правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицькому С.М., «який сам звернувся до адміністрації лікарні з пропозицією допомогти предметами індивідуального захисту медичних працівників (маски, респіратори, халати, захисні костюми, антисептики та ін.), аби зберегти здоров’я тим, хто буде надавати допомогу населенню Рівненщини в період епідемії коронавірусу COVID-19 та безпосередньо спілкуватися з інфікованими».

Невмержицький С.М. своєю чергою побажав рівненським медикам витримки, сил та міцного здоров’я: «На нашу допомогу і підтримку Ви можете розраховувати і надалі!»

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі