Дві бригади рівненських воїнів енергетичного фронту вирушили на відбудову мереж Херсонщини

Наступного тижня до наших електромонтерів Млинівської та Дубенської дільниць приєднається бригада служби ліній, що вже майже 2 місяці працює на звільненій від окупантів Херсонській землі і ненадовго повернулася на Рівненщину. Наші хлопці працювали в надзвичайно складних та небезпечних умовах, коли підступний ворог замінував територію біля ЛЕП. «Саме це уповільнює роботу наших електромонтерів, адже без ретельного обстеження території рятувальниками та розмінування, рівненські енергетики не можуть проводити відновлювальні роботи», – розповів начальник служби експлуатації розподільних мереж Ярема В.Г..
За майже 2 місяці нашим «лінійникам» вдалося відновити дві ПЛ-35 кВ, ввести в роботи дві підстанції 35/10 кВ – у двох районах південного краю. Загальна протяжність відбудованих нашими електромонтерами електромереж – 15,7 км. Відновлювальні роботи, які проводять наші хлопці на пошкоджених ділянках повітряних ліній – це усунення обривів проводу та захисного тросу, заміна ізоляторів, електроопор, прокладання нових мереж. Виконані бригадою майстра Гродського О.В. роботи дозволили відновити електропостачання у 7 населених пунктів Херсонської області.
Величезна подяка нашим воїнам світла!
Естафету лінійної бригади прийняли енергетики з Дубна та Млинова, які відновлюватимуть мережі 10/0,4 кВ. Отож, 23 працівники, 8 одиниць техніки «Рівнеобленерго» на сьогодні допомагають відновлювати, повертають життя на Херсонщину!
Повернемо світло в усі куточки південної окраси України – Херсонщини. Віримо у ЗСУ! Чекаємо на повне очищення Таврійської землі від окупантів!
Відбудова мереж Херсонщини відбувається у тісній взаємодії рівненських енергетиків з колегами з «Херсонобленерго», «Чернівціобленерго», «Житомиробленерго» та «Кіровоградобленерго». Разом ввели в роботу 5 підстанцій 35/10кВ, 5 ПЛ-35 кВ протяжністю 29,2 км, ПЛ-150кВ – 1,5 км, ПЛ-10 кВ – 29,5 км, ПЛ-0,4 кВ – 36,4 км. Загалом працівникам п’ятьох обленерго вдалося повернути світло у 29 населених пунктів, 7805 споживачам Херсонської області.
Повернемо світло в усі куточки південної окраси України – Херсонщини. Віримо у ЗСУ! Чекаємо на повне очищення Таврійської землі від окупантів!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі