Дружба енергетиків та вихованців «Особливої дитини» триває

Вже багато років поспіль триває співпраця «Рівнеобленерго» та Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина».

Адже ПрАТ «Рівнеобленерго» вважає соціальний аспект своєї діяльності надзвичайно важливим. У відповідь отримуємо естетичне задоволення від  листівок, виробів, імпрез  «особливих дітей» до Дня енергетика та Різдвяних свят.

Книги

На початку нового навчального року Товариство вирішило підтримати діток навчальною літературою, розвиваючими розмальовками, зошитами.

Лавка

Зокрема, передали десяти класам РНРЦ «Особлива дитина» унікальні розвиваючі набори, націлені на формування активної життєвої позиції у вихованців центру.

Йдеться про розроблену доктором педагогічних наук Наталією Гавриш та коуч-мотиватором Володимиром Вороновим книгу «Азбука лідера». У ній відображені 33 (за кількістю літер в абетці) найбільш важливих понять, що допоможуть дитині осмислити суть лідерства.  Книга не лише інформує про важливі для лідера якості, але й спонукає до дії, допомагає перевірити й оцінити свої можливості, докладати власні зусилля для вирішення тих чи інших завдань.

Діти

Це книга, що передбачає партнерство педагогів та дитини.

Яке, сподіваємося, буде ще більш плідним та міцним у центрі «Особлива дитина».

Між тим, соціальна відповідальність щодо вихованців-діток з особливими потребами центру залишатиметься і надалі пріоритетом для нашої компанії.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі