Дотримання законодавства та взаємоповага – наш спільний внесок у перемогу!

Турбота, повага один до одного, єдність, уважність, спільна мета – те, що робить нас сильними, додає впевненості у перемозі.
ПрАТ «Рівнеобленерго» вдячне мешканцям нашого краю за розуміння важливості дотримання законодавства та взаємоповаги – із запровадженням воєнного стану у нас в області не зафіксовано жодного факту крадіжок електрообладнання, а також зменшилася у порівнянні з минулим роком кількість пошкодження майна товариства.
Проте, такі випадки, на жаль, все ж не поодинокі:
Лише протягом тижня на Костопільщині зафіксовано три випадки пошкодження електроопор під час дтп, внаслідок чого без електропостачання залишилися кілька десятків споживачів.
Від початку року сталося вже 39 автопригод, що мали такі наслідки. А останнім часом почастішали випадки дтп за участю сільськогосподарської техніки.
Іншою причиною раптових знеструмлень є незаконна порубка дерев, що призводить до пошкодження електромереж. З початку року таких фактів нашою службою захисту економіки було виявлено 26.
А також – неузгоджені з ПрАТ «Рівнеобленерго» земляні роботи, що тричі від початку року призводили до знеструмлень споживачів.
Усі ці дії не лише завдають суттєвих матеріальних збитків – у 2022 році вони становлять 283 тисячі гривень – в час воєнного стану через порушені логістичні та виробничі ланцюжки вкрай важливо мати достатній запас комплектуючих та матеріалів задля ліквідації аварійних ситуацій, в тому числі у випадку їх виникнення через бойові дії. Не кажучи вже про небезпеку ураження електричним струмом, на яку наражають себе та односельців такими діями порушники.
Тому закликаємо споживачів до взаємоповаги, дотримання правил дорожнього руху, законодавства в частині відповідальності за умисне пошкодження або руйнування об`єктів електроенергетики.
Все це також наш спільний внесок у перемогу!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі