Допомогли з ремонтом автомобіля для військових

ПрАТ «Рівнеобленерго» закупило та передало запчастини для ремонту транспортного засобу, який використовується військовими для забезпечення обороноздатності, мобілізаційної готовності та захисту населення.
Як зауваживо голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький: «Намагаємося відгукуватися на усі звернення від військових частин, тероборони, місцевих громад, військової адміністрації, а також наших працівників, що захищають рідну землю. Пишаємося, що на військовій службі зараз перебувають понад сто наших колег. Молимося за їх якнайшвидше повернення з перемогою! Не забуваємо й про тих, чиї життя війна забрала… Без перебільшення – війна торкнулася кожного з нас. Саме тому прагнемо усіма можливими способами допомагати нашим ЗСУ наближати перемогу над російським окупантом!»
Нагадаємо, ПрАТ «Рівнеобленерго» за час російської агресії передало на потреби ЗСУ 34 транспортних засоби. Лише у липні 2022 року на потреби збройних сил нашим підприємством було скеровано коштів та матеріальних цінностей на суму майже 700 тисяч гривень. Загалом з початку повномасштабної російської військової агресії сума допомоги ПрАТ «Рівнеобленерго» для захисту Батьківщини склала майже 13 млн. грн.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі