До уваги побутових споживачів, що проживають в житлових будинках, обладнаних у встановленому порядку електроопалювальними установками.

Для уникнення розбіжностей у розрахунку спожитої електричної енергії, ПрАТ «Рівнеобленерго» звертається до побутових споживачів, які проживають в житлових будинках, обладнаних у встановленому порядку електроопалювальними установками і користуються відповідним тарифом на електричну енергію:

Велике прохання подати показники свого приладу обліку станом на 30 квітня 2020 року.

Як відомо, розрахунки населенням за спожиту електричну енергію проводяться за тарифами, визначеними постановою НКРЕКП України «Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню» від 26.02.2015 №220.

Згідно з документом, з 01 березня 2017 року встановлені тарифи на електричну енергію, що відпускається населенню, яке проживає в житлових будинках (у тому числі в житлових будинках готельного типу, квартирах та гуртожитках), обладнаних у встановленому порядку електроопалювальними установками (у т.ч. в сільській місцевості):

  • у період з 01 жовтня по 30 квітня (включно) за обсяг, спожитий до 3000 кВт.год. електроенергії на місяць (включно) – по 90 коп. за 1 кВт.год з ПДВ, а понад 3000 кВт.год. електроенергії на місяць – 168 коп. за 1кВт.год з ПДВ;
  • з 01 травня по 30 вересня (включно) за обсяг, спожитий до 100 кВт.год. електроенергії на місяць (включно) – по 90 коп. за 1 кВт.год. з ПДВ, а понад 100 кВт.год. електроенергії на місяць – 168 коп. за 1кВт.год. з ПДВ.

Отож, для уникнення неточностей у розрахунках, а у подальшому коректно виставлених рахунків електропостачальником, зверніть увагу на необхідність вчасної подачі показників електролічильника!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі