Ділимося досвідом!

Фахівці Рівнеобленерго завжди відгукуються на запрошення університетських спільнот нашого краю аби розповісти про діяльність підприємства та паливно-енергетичного комплексу країни, особливо у непростих воєнних умовах.
Днями на економічному факультеті Міжнародного економіко-гуманітарного університету відбулася гостьова лекція фінансового директора ПрАТ «Рівнеобленерго» Романа Помадовського на тему: «Фінансово-економічна безпека підприємства». Наш фінансовий директор ознайомив майбутніх економістів з основними тенденціями розвитку ринку електроенергії в Україні, з організаційно-управлінською структурою компанії та зосередив увагу на особливостях організації системи фінансово-економічної безпеки енергетичного підприємства.
У ході жвавої дискусії обговорювались економічні аспекти доцільності і перспективності застосування енергозберігаючих технологій та генеруючих потужностей сонячного чи вітрового походження. Окрему увагу було зосереджено на маркетинговій та ціновій політиці компанії, а також діях Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
Колектив викладачів та студентів економічного факультету висловлює щиру подяку пану Роману за корисну та плідну зустріч, яка дала можливість ближче познайомитись з проблемами фінансово-економічної безпеки підприємств енергетичної сфери на рівні регіону, – йдеться на сайті МЕГУ.
Зауважимо, що Рівнеобленерго не раз відкривало свої двері для майбутніх енергетиків та економістів, зокрема співпраця у нас налагоджена також і з НУВГП.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі