День електробезпеки

electr_safe_thumb

Управління освіти та науки Рівненської обласної адміністрації та компанія ПАТ “Рівнеобленерго” проводять 23 травня 2016 традиційний “День Електробезпеки” в усіх загальноосвітніх навчальних закладах Рівненської області. На Рівненщині такий захід проводиться традиційно, і вже 14 років поспіль.

Під час цього спільного заходу в школах області проводитимуться виховні години з питань безпечної поведінки з електрострумом.

Компанією  ПАТ “Рівнеобленерго” підготовлено презентації та пам’ятки, мультфільми та навчальний фільм для шкіл з переліком заходів та правил безпеки, дотримання яких допоможе уникнути випадків травматизму в побуті та смертельних випадків. Працівники районних відділень енергокомпанії сьогодні відвідують школи та проводять уроки безпеки разом з вчителями.

Кінець травня було обрано з огляду на літні канікули, що розпочнуться незабаром, під час яких діти часто залишаються без нагляду батьків та вчителів.

Більшість нещасних випадків трапляється в цей період, коли діти, особливо в сільській місцевості, знаходяться самі і їхні забави або витівки поблизу діючих електроустановок часто закінчуються трагічно.

ПАТ “Рівнеобленерго” звертається до всіх з проханням ще раз пояснити та нагадати своїм дітям наскільки небезпечними для їх життя можуть бути ігри на території підстанцій, наближення до будь-яких проводів, запуск повітряних зміїв поблизу повітряних ліній електропередач, чи, просто, ігри під проводами.

Тільки пояснюючи дітям, яка небезпека пов’язана з електричним струмом для їх життя, можна вберегтися від біди.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі