Дбаємо про надійність електропостачання наших споживачів!

Працівники Костопільського РЕМ відреагували на звернення мешканців села Лісопіль та голови Малолюбашанської ОТГ Талащука В.Ф.щодо перепадів напруги на кількох вулицях населеного пункту  – у селі було встановлено додаткову розвантажувальну щоглову трансформаторну підстанцію (ЩТП-269). Роботи зі встановлення та запуску ЩТП працівниками Костопільського РЕМ проводилися близько тижня.

Поява  розвантажувальної підстанції значно покращила якість та надійність електропостачання вулиць Південна, Будівельників села Лісопіль та додала нових можливостей для розбудови та розвитку вказаного житлового масиву.

За словами начальника Костопільського РЕМ Коледіна Ю.О. проведені роботи дозволяють за потреби і в подальшому збільшувати потужність споживання електричної енергії.

ПрАТ «Рівнеобленерго» в межах наявного фінансування активно реалізовує заходи щодо ремонту, модернізації та реконструкції електричних мереж та обладнання в області. З початку 2019 року було реконструйовано та 52,39 км електромереж 0,4-10 кВ, відремонтовано 249 трансформаторних підстанцій 6-10/0,4 кВ, 665 км повітряних ліній, здійснено заміну 59,42 км проводу на лініях 0,4-10 кВ, також наші працівники замінили 1154 електроопори.

Роботи для забезпечення максимального комфорту нашим споживачам триватимуть до кінця року.

Ми працюємо для Вас!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі