Безпека – запорука щасливого майбутнього

МНС спільно зіслужбами швидкого реагування організували для школярів акцію «Безпека – запорука щасливого майбутнього»
28 вересня на території загальноосвітньої школи № 23 міста Рівне співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій Рівненщини за участю ПАТ «Рівнеобленерго» та ще десяти екстрених та правоохоронних служб області в рамках тижня безпеки життєдіяльності провели для учнів показово – навчальну акцію «Безпека – запорука щасливого майбутнього».
bezpeka1
Варто відмітити, що даний навчальний заклад було обрано не випадково, адже він є другим за кількістю школярів в області, тут навчається більше 1300 учнів.

bezpeka2Метою заходу було навчити дітей правил безпечної життєдіяльності під час осінньо-зимового періоду.
Кожен працівник рятувальної, правоохоронної, аварійної та медичної служби мав можливість розповісти школярам про дотримання правил безпеки у його безпосередній галузі. До того ж, учням було продемонстровано можливості спецавтомобів та обладнання.

ПАТ «Рівнеобленерго» на заході представляли керівник ОДГ – Юрій Захаров, електромонтер ОВБ – Столпяк Віталій, інженер з охорони праці Семенюк Оксана та помічник Голови правління з питань зовнішніх зв’язків – Пермяков Андрій.

Обладнання та екіпіровка енергетиків цікавила школярів, молодші учні вдягали оснащення, робили селфі, а старші цікавилися професією та безпекою більш серйозно.

bezpeka4
Кожній дитині, як завжди, була приділена належна увага. Безумовно, захід залишив у школярів безліч позитивних емоцій та вражень, а головне – кожна дитина змогла взяти для себе чимало корисних знань.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі