Безпека праці – пріоритет у роботі рівненських енергетиків

На ПрАТ «Рівнеобленерго» пройшов круглий стіл за участю директора технічного Красінського І.В, директора департаменту з охорони праці Вічужаніна Р.О., заступника директора з ОП Бєломитцева В.П., заступника директора технічного з високовольтних мереж Миколайчика А.І., начальника ОДС Слинька І.Д. та начальника служби підстанцій Мацяха В.М.  Присутні обговорили способи вдосконалення роботи персоналу для мінімізації наявних та нових виробничих ризиків, підвищення безпеки праці.

Увага до дотримання безпечних умов праці  на «Рівнеобленерго» завжди на найвищому рівні – щороку у нас фіксується суттєве зниження випадків виробничого та невиробничого травматизму, станом на 15.04.2019 р. ПрАТ «Рівнеобленерго» відпрацювало 1000 днів без смертельних нещасних випадків. Водночас під час круглого столу вкотре наголошувалося на необхідності якісного проведення цільових інструктажів, протиаварійних тренувань персоналу «Рівнеобленерго», належного оформлення нарядів допусків до виконання робіт підвищеної небезпеки, зберігання спецзасобів, використання архіваторів під час ведення перемовин диспетчера та виконавців робіт на енергооб’єктах. Особлива увага була зосереджена на вдосконаленні роботи у форс-мажорних обставинах згідно з Правилами безпечної експлуатації електроустановок, доопрацюванні механізму передачі даних між кол-центром та диспетчерами під час аварійних відключень – з проведенням додаткових навчань персоналу.

Одним із пунктів обговорень було проведення щорічних професійних змагань з охорони праці між оперативно-виїзними бригадами Товариства, організація Днів ОП на підприємстві. Крім того, директор з ОП Вічужанін Р.О. повідомив про цьогорічні вшанування пам’яті загиблих на виробництві, проведення на «Рівнеобленерго» конкурсу дитячого малюнка на тему безпеки праці, а також преміювання працівників, які демонструють найкращі знання з охорони праці та не мають зауважень щодо їх дотримання.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі