Автомобіль для підрозділу, де служить один з наших колег, вирушає на Харківщину.

Авто для пересування особового складу та матеріально-технічних засобів було придбане коштами керівного складу ПрАТ «Рівнеобленерго». Незамінний в зоні бойових дій транспортний засіб пройшов необхідне техобслуговування, його перефарбували – тож наші військовослужбовці вже скоро з його допомогою зможуть виконувати бойові завдання.
Віськовослужбовці надіслали слова подяки за таку вагому допомогу: «З такою підтримкою ми обов’язково переможемо!» – йдеться у їхньому повідомленні.
Між тим, допомога нашим оборонцям була та залишатиметься пріоритетом для кожного працівника ПрАТ «Рівнеобленерго» до перемоги!
З початку повномасштабного військового вторгнення ПрАТ «Рівнеобленерго» скерувало на підтримку наших оборонців понад 15,5 млн грн фінансової та матеріальної допомоги, паливно-мастильні матеріали, декілька партій бронеодягу, військову амуніцію, оргтехніку, продукти харчування. Підприємство передало військовим зі свого автопарку 41 автомобіль, ще  чотири були придбані за особисті кошти наших працівників. Окрім цього, з лютого 2022 року колектив Рівнеобленерго зібрав понад 800 тисяч гривень, які також були скеровані на закупівлю шести квадрокоптерів, трьох одиниць тепловізійного обладнання, засобів захисту для наших захисників, в тому числі і для наших колег.
На сьогодні 107 працівників ПрАТ «Рівнеобленерго» мають честь служити у ЗСУ та безпосередньо наближають нашу перемогу.
Непереможні, коли разом! Слава Україні!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі