Аварійність у електромережах Рівненщини цьогоріч вдалося знизити на 21%

На зменшення кількості аварій працівники «Рівнеобленерго» свої зусилля спрямували по максимуму. Зокрема, через реалізацію інвестиційної програми, згідно з якою було здійснено реконструкцію більше, ніж 124 км повітряних ліній 0,4-10 кВ. Також цьогоріч було встановлено двадцять шість нових та здійснено заміну 12 розподільчих трансформаторних підстанцій. А за програмою капітальних ремонтів у 2018 році наші працівники  полагодили  понад  650  трансформаторних підстанцій, понад півтисячі силових трансформаторів, близько  2 тисяч кілометрів повітряних ліній електропередач у всіх районах області, неабияку увагу зосередили на ремонті кабельних ліній. Витрати на ремонт електромереж склали 27 млн.грн.

Щодо капітальних ремонтів, то цьогоріч у кожному РЕМ виконувалися роботи спрямовані на доведення до зразкового стану комплектних трансформаторних підстанцій (КТП). За підсумками роботи було визначено три кращих райони електричних мереж. Це бригади Млинівського, Березнівського та Гощанського районів електричних мереж.

Варто зауважити, що подібний захід проводився також і серед працівників Служби підстанцій. Зразково виконала капітальні ремонти обладнання на ПС 35/10 «Хрінники» :

Млинівська бригада служби ПС, на ПС 110/10 «Морочне» – Зарічненська бригада служби ПС, на ПС 35/10 «Березини» – Радивилівська бригада служби ПС: Варто відзначити і якісні роботи двох інших бригад – Радивилівського РЕМ, яка відремонтувала КТП-136 та Млинівського РЕМ, яка привела до зразкового стану КТП-555

ДЯКУЄМО ЗА РОБОТУ!

На поданих фото видно: скільки зусиль та праці було покладено аби вказане електрообладнання мало належний зовнішній вигляд та могло безперебійно працювати.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі