Спільно забезпечуємо надійний тил нашим захисникам!

ПрАТ «Рівнеобленерго» відгукнулося на прохання наших надзвичайників, з якими пліч-о-пліч працюють рівненські енергетики. Йшлося про допомогу із закупівлею силового кабеля, необхідного для проведення рятувальних операцій. Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький передав рятувальникам Рівненщини 165 м силового кабелю на суму понад 235 тис. грн.

З його допомогою співробітники ДСНС можуть в екстреному порядку забезпечувати електропостачанням стаціонарні чи рухомі об’єкти, підключаючи їх до генеруючих установок.

Передаючи благодійну допомогу Сергій Невмержицький подякував рятувальникам за тримання внутрішнього фронту нашої держави, за збереження життів мільйонів українців та їхню безпеку, а також запевнив у подальшій підтримці та співпраці, що відбувається в рамках благодійної ініціативи європейських акціонерів Групи компаній VS Energy.

Своєю чергою керівник ДСНС області Юрій Корецький відзначив зусилля рівненських енергетиків у забезпеченні надійного тилу для наших захисників та рятувальників.

Разом до перемоги! Слава Україні!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі