У чотирьох селах Дубенського району встановлено додаткові розвантажувальні підстанції

Встановлене працівниками Дубенського РЕМ обладнання зняло питання низької напруги для мешканців сіл Зелений Гай, Плоска, Соснівка, Рачин.

Пріоритетом у роботі ПрАТ «Рівнеобленерго» є надійне та безперебійне електропостачання. Зважаючи на це, щороку товариство здійснює будівництво, реконструкцію та модернізацію мереж та електрообладнання, що включені до інвестиційної програми Рівнеобленерго.  Зокрема, у 2019 році, затвердженою НКРЕКП програмою, було передбачено 72 млн. грн, за які, на території Рівненської області, було реконструйовано понад 100 км повітряних ліній 0,4 кВ, встановлено шість трансформаторних підстанцій 10/0,4кВ.

Так, у Дубенському районі, у селі Заруддя,  згідно з інвестиційною програмою, було технічно переоснащено самоутримним ізольованим проводом близько 8 км ПЛ-0,4/10 кВ та встановлено нову КТП. Вартість робіт перевищила 3 млн. 200 тис. грн. За рішенням керівництва компанії додатково були виділені кошти на встановлення розвантажувальних підстанцій та будівництво власними силами РЕМ необхідних повітряних ліній у селах Зелений Гай, Плоска, Соснівка та Рачин, завдяки чому, відтепер селяни забезпечені надійним та безперебійним електропостачанням.

Загалом на ремонтні роботи у 2019 році ПрАТ «Рівнеобленерго» додатково було витрачено 25 млн.грн.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі