ПрАТ «Рівнеобленерго» оптимізує роботу з провайдерами інтернет-послуг

Для зручності наших клієнтів – інтернет-провайдерів ПраТ «Рівнеобленерго» пропонує співпрацю в режимі «єдиного вікна». Наші фахівці проаналізували попередні звернення до Рівнеобленерго щодо організації підвісу волоконно-оптичних ліній зв’язку на опорах компанії і з’ясували – більшість з близько сорока провайдерів, які зацікавлені у розвитку своїх мереж в районах Рівненської області, знаходяться у Рівному. Це означає, що звертатися за наданням технічних умов та виготовленням проєктно-кошторисної документації, їм зручніше саме в обласному центрі.

Тож Рівнеобленерго подбало, щоб підприємці могли робити це максимально швидко і в одному місці – фахівець «єдиного вікна» відтепер надаватиме провайдерам повний спектр послуг. Їм необхідно буде лише подати заяву та необхідний пакет документів на видачу технічних умов та ПКД, підписати з РЕМ акт фактичної протяжності мереж, а через 30 днів отримати готову документацію від ПрАТ «Рівнеобленерго» та укласти договір. При цьому зберігається можливість співпраці через райони електричних мереж, якщо так зручніше підприємцю.

Сподіваємося, що запровадження роботи з провайдерами інтернет-послуг в режимі «єдиного вікна», значно підвищить ефективність співпраці та оперативність впровадження проєктів нашими клієнтами!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі