На ПрАТ «Рівнеобленерго» пройшли відкриті обговорення проєкту інвестиційної програми на 2021 рік

19 червня 2020 року на ПрАТ «Рівнеобленерго» після прийняття пропозицій та зауважень пройшли відкриті обговорення проєкту інвестиційної програми на 2021 рік.

Під час обговорень було презентовано заплановані на 2021 рік цільові програми з будівництва, модернізації та реконструкції електричних мереж та обладнання, заходи зі зниження нетехнічних витрат електричної енергії, впровадження та розвиток автоматичних систем диспетчерсько-технологічного керування, впровадження та розвитку інформаційних технологій, систем зв’язку, модернізації парку колісної техніки ПрАТ «Рівнеобленерго».

Як зазначив директор технічний ПрАТ «Рівнеобленерго» Красінський І.В.: «Головною метою реалізації цих заходів є забезпечення надійності та якості розподілу електричної енергії споживачам, забезпечення належного технічного стану енергооб’єктів ПрАТ «Рівнеобленерго», безперервність надання послуг, що характеризуються зменшенням кількості і тривалості перерв в електропостачанні»

Присутні на обговоренні, а серед них – заступник голови Рівненської ОДА Шатковська Л.С., директор департаменту ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА Пшеюк В.Л., начальник управління Держенергонагляду в Рівненській області Василець В.В.,  провідний спеціаліст сектору НКРЕКП в Рівненській області Горох Є.В. розглянули та погодили згідно презентованого матеріалу та в межах розрахованих джерел фінансування проєкт інвестпрограми. На завершення зустрічі був підписаний відповідний протокол.

Після проведення обговорень проєкт інвестпрограми повинен отримати схвалення профільного міністерства, Державної інспекції енергетичного нагляду України. Узгоджена та схвалена інвестпрограма подається до НКРЕКП. Комісія у формі відкритого слухання розглядає її та затверджує обсяги робіт, що мають виконуватися у 2021 році.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі