Реконструюємо, будуємо, ремонтуємо – підсумки роботи у І півріччі

Надійний та безперебійний розподіл електричної енергії є пріоритетом в роботі ПрАТ «Рівнеобленерго».

Одним з головних елементів його забезпечення є реалізація заходів інвестиційної програми, яку затверджує НКРЕКП. Інвестпрограма на 2020 рік передбачає реконструкцію та технічне переоснащення самоутримним ізольованим проводом понад 87 км повітряних ліній 0,4 кВ.

Протягом І півріччя реконструйовано 27,4 км ПЛ-0,4 кВ у Володимирецькому, Гощанському, Зарічненському, Млинівському, Рівненському, Рокитнівському, Сарненському районах, також завершене будівництво та реконструкція кабельних мереж у Володимирецькому, Здолбунівському та Корецькому районах.

Крім цього, працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» для забезпечення надійного та якісного електропостачання в межах запланованих заходів реалізовують ремонтні роботи у електромережах та на обладнанні.

Протягом І півріччя в області здійснено капітальні та поточні ремонти 558 км ПЛ 0,4-10 кВ, 117 км ПЛ 35-110 кВ, було здійснено заміну 971 електроопори, здійснено ремонт 210 трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів 6 – 10/0,4 кВ, розчищено від зелених насаджень майже тисячу кілометрів трас ПЛ 0,4-10 кВ та ПЛ 35-110 кВ.

Також у І півріччі 2020 року персонал ПрАТ «Рівнеобленерго» реалізував 1091 стандартне та нестандарне приєднання.

Найбільше нових приєднань реалізовано у Рівненському, Рокитнівському та Сарненському районах.

Усі перераховані заходи спрямовані на підвищення якості електропостачання та успішну підготовку до проходження осінньо-зимового періоду.

Робимо усе від нас залежне для цього!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі