У Дубно завершується реконструкція електромереж

Протягом останніх кількох років ПрАТ «Рівнеобленерго» доклало чималих зусиль для модернізації електромереж райцентру. На сьогодні у  Дубно реконструкція самоутримним  ізольованим проводом проведена на більшості енергетичних об’єктів, що значно підвищує надійність електропостачання міста. Адже застосування проводу СІП практично повністю виключає короткі замикання під час погодних негараздів. Також СІП володіють великою механічною міцністю, що мінімізує можливий їх обрив. Крім того, термін служби проводів СІП становить більше 25 років, тому проблема низької напруги для дубенчан вирішена щонайменше на чверть століття.

Нині завершуються роботи на черговому об’єкті. Йдеться про реконструкцію повітряної лінії 0,4 кВ від ТП-47 самоутримним ізольованим проводом на вул. Цегельній, де мешкає 140 родин дубенчан. Роботи проводяться згідно з інвестиційною програмою «Рівнеобленерго». Вони передбачають заміну повітряної лінії протяжністю майже 3,5 км, разом з заміною 121 електроопори.  Вартість цих робіт – 1 млн. 843 тис. грн.

ПрАТ «Рівнеобленерго» і в подальшому проводитиме осучаснення електромереж області. Подібні роботи нині тривають у Острозі, Здолбунові, Корецькому та Зарічненському районах.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі